fbpx

Услуги

Били Хлапето

Освен че ще се погрижим за видео и фотозаснемане на вашето незабравимо събитие, ние работим в близко партньорство с рап изпълнителя Били Хлапето, който ще се погрижи да имате добро настроение и незабравимо парти. За повече информация се свържете с нас.

Магията на
сватбеното кино

Видео услуги

Сватбено видео заснемане

Заснемането на Сватбено видео е важен момент при сватбената церемония и това видео ще запази спомените от този особен ден завинаги. Важно е да се осигури, че сватбеното видео ще заснеме всички ключови моменти и емоции.
-Планиране и подготовка
-Заснемане на ключови моменти
-Креативност и кинематография
-Звук и музика
-Монтаж и постпродукция

Музикални клипове

Заснемането на музикални видеоклипове е творчески процес, който включва няколко важни стъпки. Вотът на видеоклипа трябва да съответства на музикалната композиция и да предава избраното настроение и съобщение. Вотът и концепцията на видеоклипа зависят от изпълнителя и режисьора и могат да бъдат изключително разнообразни
-Избор на подходяща кинотехника спрямо проекта
-Подготовка на сценарий и режисьорски съвет
-Избор на локации и костюми
-Избор на подходящо Осветление
-Монтаж и постпродукция

Заснемане с видео кран - CJ MOTION до 8 метра

Заснемането с видео кран може да добави уникален характер и визуален интерес към видео продукцията. Видео кранът предоставя възможност за плавно движение на камерата в различни посоки и ъгли. Този инструмент често се използва в кинематографията, рекламата, музикалните видеа и други видео проекти. Вотът и голямото разнообразие от движения, които може да осигури видео кранът, допринасят за определен характер и ефективност на заснемането.

Заснемане на събития

Заснемането на събития е важен аспект от видеопроизводството. В зависимост от типа на събитието (концерт, конференция, сватба, спортно събитие и т.н.), процесът може да включва различни стъпки.
-Подготовка и Планиране
-Екип и Оборудване
-Разпределение на Камерите
-Снимане на Видеоматериал
-Оптимизация и Редакция
-Добавяне на Звук и Ефекти
-Финален Продукт

Заснемане с АНАМОРФНИ обективи

Анаморфният обектив е специален вид оптичен обектив, предназначен за снимане на анаморфни изображения. Този тип обективи се използва предимно в кинематографията, за да се създаде широкоекранен формат на изображението. Известни са с овалното боке и синята линия която пресича хоризонтално кадъра и го прави уникален сам по себе си.

Продуктово видео

Изработването на продуктово видео е важен инструмент за маркетинг и реклама, който може да представи продукта ви по забележителен начин.

Color Grade - B-RAW

B-RAW - Този формат е особено популярен при кинематографични камери, предоставяйки високо качество на изображението и широка гама на цветовете. Когато се работи с B-RAW кадри, цветовете и тяхната обработка играят важна роля в постигането на желания визуален ефект. Използването на B-RAW кадри предоставя голяма контрол върху цветовете и визуалния стил при постпродукцията на видео материали, което е от съществено значение в кинематографията и други професионални видео проекти.

Audio Mix & Master

Аудио миксът и мастърът са два важни етапа в постпродукцията на звука. Процесът на смесване на различни аудио елементи, като инструменти, вокали и ефекти, в един общ звуков поток. Миксът определя, как ще бъде чуто всяко отделно аудио, когато бъде възпроизведено. Аудио мастърът е последният етап от постпродукционния процес на звука. Това включва обработка на целия микс, като се прилагат различни техники за корекция на звука и подобряване на качеството на записа. Общо взето, аудио миксът и мастърът работят заедно, за да осигурят висококачествен звуков материал. Миксът определя баланса и отношението между различните аудио елементи, докато мастърингът предоставя последните докосвания за усъвършенстване на общия звук.

Заснемане на корпоративни видеа

Заснемането на корпоративни видеа е важен инструмент за комуникация и маркетинг в бизнес средата. Тези видеа могат да бъдат използвани за различни цели, като представяне на компанията, обучение на служители, съобщаване на важна информация, маркетинг и др. Вотът и стилът на корпоративните видеа зависят от целта на видеото, но следните стъпки са общи при заснемането на такива видеоклипове:
-Планиране и подготовка
-Заснемане от различни гледни точки
-Монтаж и постпродукция

Заснемане на музикални клипове и реклами с КИНО камери

Заснемането на музикални клипове с кинокамери изисква специфични умения и подход. Използвайте висококачествени кино камери с възможност за снимане в 4K - 6К - 8К. Има много различни модели Кино камери и всяка с различен характер, така че изберете този, който отговаря на вашите нужди и изисквания.