Услуги

Освен че ще се погрижим за видео и фотозаснемане на вашето незабравимо събитие, ние работим в близко партньорство с рап изпълнителя Били Хлапето, който ще се погрижи да имате добро настроение и незабравимо парти. За повече информация се свържете с нас.

Продуктово Видео

Изработването на продуктово видео е важен инструмент за маркетинг и реклама, който може да представи продукта ви по забележителен начин.

Заснемане на Корпоративни видеа

Заснемането на корпоративни видеа е важен инструмент за комуникация и маркетинг в бизнес средата. Тези видеа могат да бъдат използвани за различни цели, като представяне на компанията, обучение на служители, съобщаване на важна информация, маркетинг и др. Вотът и стилът на корпоративните видеа зависят от целта на видеото, но следните стъпки са общи при заснемането на такива видеоклипове:
-Планиране и подготовка
-Заснемане от различни гледни точки
-Монтаж и постпродукция

Сватбено видео заснемане

Заснемането на сватбено видео е важен момент при сватбената церемония и това видео ще запази спомените от този особен ден завинаги. Важно е да се осигури, че сватбеното видео ще заснеме всички ключови моменти и емоции.
-Планиране и подготовка
-Заснемане на ключови моменти
-Креативност и кинематография
-Звук и музика
-Монтаж и постпродукция

Заснемане на Събития

Заснемането на събития е важен аспект от видеопроизводството. В зависимост от типа на събитието (концерт, конференция, сватба, спортно събитие и т.н.), процесът може да включва различни стъпки.
-Подготовка и Планиране
-Екип и Оборудване
-Разпределение на Камерите
-Снимане на Видеоматериал
-Оптимизация и Редакция
-Добавяне на Звук и Ефекти
-Финален Продукт

Музикални клипове

Заснемането на музикални видеоклипове е творчески процес, който включва няколко важни стъпки. Вотът на видеоклипа трябва да съответства на музикалната композиция и да предава избраното настроение и съобщение. Вотът и концепцията на видеоклипа зависят от изпълнителя и режисьора и могат да бъдат изключително разнообразни
-Избор на подходяща кинотехника спрямо проекта
-Подготовка на сценарий и режисьорски съвет
-Избор на локации и костюми
-Избор на подходящо Осветление
-Монтаж и постпродукция